STARA

60 Nimam kaj več skrit, sem polne postave. Tako je ko prideš v moja leta, rada bi nadoknadila vse za nazaj... Občasno in diskretno.

NAJLONKA

60 letna. Vedno sem si želela prijatelja za vse dotike. Želim si poskusiti v najlonkah.. Si pazljiv in jih ne boš raztrgal ali si bolj divje narave in gre vse pred teboj? Presneti me!

CITKA

Imam 50 let, a se mi vsak dan bolj hoče. Želim vsaj tako kdaj pa kdaj ujeti kakšno strastno urico s teboj. Diskretno.

TOVARIŠICA

44 letna..Se spomniš svoje tršice, kako si jo oboževal, kukal pod krilo..sedaj jo imaš, sam še javit se moraš. Ponovno bi te rada učila, tokrat kakšno bolj poredno.

UDOVA

38 letna udova, a v meni tli žgoč ogenj, bi ga skupaj tako na skrivaj gasila. Oglasi se kaj, brez sramu.

RENATKA

28 letna.. Želim si iskrenih namenov. Poglejva si v oči, morda prijatelja ali pa več.

MIKICA

Poročena sem, a doma že več let ni ognja, bi ga skupaj zakurila?...

GLADKA

GLADKA KOŽA, ZNAM POSKRBETI ZASE IN ZA TVOJ UŽITEK BOŽANJA, SEM PA MALCE OSAMLJENA, SANJARIM IN SANJARIM O DOTIKIH, A TEŠKO JE NAJTI  PRAVEGA TE DNI..ME PRIDEŠ TI POTEŠITI, DAJ DAJ, PRIDI

ZIZI

KOMAJ SEM SE POSLIKALA POD TEM TUŠEM, TAKO JE PA ČE SI SAM, ZNADI SE...LAHKO BI MI PRIŠEL DELAT DRUŽBO ZA KAKO URICO, DA SE SPROSTIVA

MARINKA

TAKO SEM SAMA, DA SEM PRAV ŽALOSTNA...IŠČEM NEKOGA KI ME BO SPRAVIL V DOBRO VOLJO, ME POCRTAL, TUDI JAZ TEBE..IN TAKO DALJE

VASKA

SEM 25 LETNA PRIMORKA, ODPRTE NARAVE, Z MENOJ BOŠ VEDNO VEDEL PRI ČEM SI...IŠČEM KOGA KI ME BI NA SKRIVAJ OBISKAL KDAJ PA KDAJ, LETA NISO POMEMBNA..

MASKERKA

...VEDNO ZAKRITA V ČAROBNO ENERGIJO POŽELENJA, ČE SI ZA SKRIVNE URICE V MOJI KOČICI ...NE USTRAŠI SE ME, SEM NEŽNA, DIVJA, KAR HOČEŠ..